Βόλος: Μεθυσμένος σε κατάσταση... αμόκ επιτέθηκε σε αστυνομικούς - «Θα σας φτύσω να κολλήσετε ΑIDS»

Βόλος: Μεθυσμένος σε κατάσταση... αμόκ επιτέθηκε σε αστυνομικούς - «Θα σας φτύσω να κολλήσετε ΑIDS»

Ο 44χρονος είχε προκαλέσει επεισόδιο στο μπαρ όπου είχε πάει για να πιεί, όταν κλήθηκε η Αστυνομία - Καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης

mihani-astinomia-nihta-dromos-omada-dias
Κωμικοτραγική ήταν η κατάσταση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα της Τρίτης  αστυνομικοί  της Ν. Ιωνίας Βόλου, όταν πήγαν σε μπαρ της περιοχής για να συλλάβουν έναν 44χρονο μεθυσμένο άνδρα που είχε προκαλέσει επεισόδιο στο μαγαζί, κι εκείνος, αφού τους εξύβρισε και τους επιτέθηκε,  απείλησε πως θα τους... φτύσει και θα κολλήσουν ΑIDS.

Ο 44χρονος άνδρας που προκάλεσε επεισόδιο στο μπαρ είχε βγει εκτός εαυτού και δεν δίστασε να επιτεθεί και κατά των αστυνομικών, αφού πρώτα επιχείρησε  να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του  magnesianews.gr, ο 44χρονος που έπινε στο μπαρ από νωρίς, για ανεξήγητο λόγο έγινε επιθετικός κα διαπληκτίστηκε με άλλους θαμώνες και το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει να σπάει πράγματα που υπήρχαν γύρω του.

Τότε έτεροι θαμώνες κάλεσαν την Αστυνομία και έφτασαν ύστερα από λίγο δύο αστυνομικοί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μόλις προσέγγισαν τον 44χρονο για να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, άρχισε να  βιαιοπραγεί εναντίον τους, σπρώχνοντας και κλωτσώντας τους, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Ύστερα από αρκετή προσπάθεια, οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο κρατητήριο του Α.Τ. Βόλου , όπου μεταφέρθηκε σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας έντονα και βγάζοντας κραυγές, ενώ αποπειράθηκε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο.

Ο 44χρονος αντιμετώπισε τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας, διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, εξύβρισης κατά συρροή και απειλής κατά συρροή.  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας έλεγε στους αστυνομικούς «κωλ…μπ… θα μου κλ…. τ’ αρ..….», «π…. γιοί», «θα σας φτύσω να κολλήσετε ΑIDS», «θα σας γ…. όλους».

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου υποστήριξε ότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι πίνοντας τσίπουρα, συνέχισε με μπύρες και τελευταία έπινε ουίσκι, με αποτέλεσμα να μην ξέρει, τι έλεγε και τι έκανε.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 16 μηνών και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο να παρακολουθήσει συνεδρίες με επιμελητή κοινωνικής αρωγής, για να μην καταλήξει στην φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για χρήση ναρκωτικών και για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας και έχει καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης.

Κλείσιμο
Η εισαγγελέας, που μελέτησε το ποινικό του μητρώο, διαπίστωσε ότι έχει ποινές 3 ετών για ενδοοικογενειακή βία και ήδη είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους και το Δικαστήριο του δίνει μια τελευταία ευκαιρία, επειδή είναι πατέρας μικρών παιδιών για να μην καταλήξει στην φυλακή.

Ειδήσεις σήμερα:


Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος - Η διαδρομή του από το ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ κι από τον Οτσαλάν στο «μαζί τα φάγαμε»

Κορυδαλλός: Κινδύνευσαν μητέρες και παιδιά από πυροβολισμούς - Στο νοσοκομείο τρία αγοράκια

Ιβάνκα Τραμπ: «Σε ευχαριστώ Ελλάδα» λέει και δημοσιεύει φωτογραφίες από την Ύδρα και τους Δελφούς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης