Ηράκλειο: Φυλάκιση 13 ετών στον 43χρονο που σκότωσε τη μητέρα του με ξύλινες τάβλες

Ηράκλειο: Φυλάκιση 13 ετών στον 43χρονο που σκότωσε τη μητέρα του με ξύλινες τάβλες

Τα πέντε χρόνια θα τα εκτίσει στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού

kriti
Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο Ηράκλειο για τον 43χρονο που δολοφόνησε τη μητέρα του τον Ιούλιο του 2022 χτυπώντας την με ξύλινες τάβλες.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του 43χρονου με μειωμένο καταλογισμό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 χρόνων με τα πέντε να τα εκτίει στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Σημειώνεται ότι από το πρωί στα δικαστήρια υπήρξε έντονη κινητοποίηση των Αρχών εξαιτίας της ψυχικής κατάστασης του 43χρονου μητροκτόνου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 43χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης άρχισε να φωνάζει στους διαδρόμους των δικαστηρίων κάνοντας λόγο για σκευωρία ενώ και κατά την απολογία του εμφανίστηκε συγχυσμένος μην μπορώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις της έδρας.

Αμέσως μετά ο εισαγγελέας αφού αναφέρθηκε στον θάνατο της 67χρονης και στον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της ζήτησε να κριθεί ένοχος ο 43χρονος με μειωμένο καταλογισμό.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Όλα συνέβησαν αρχές Ιουλίου όταν ο 42χρονος, τότε, άνδρας πήρε ξύλινες τάβλες από την ντουλάπα και άρχισε να χτυπάει με μανία την 67χρονη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε για βοήθεια με τους ενοίκους να καλούν έντρομοι την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράστης έσπευσαν στο σημείο.

Κλείσιμο
Όταν ο 42χρονος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μία απίστευτη σκηνή. Υπήρχαν αίματα παντού ενώ η άτυχη 67χρονη ήταν στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σώμα της.

Αμέσως συνέλαβαν τον 42χρονο τον οποίο και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 42χρονος είχε προβλήματα με τη γυναίκα του. Για αυτόν τον λόγο έμενε για λίγο χρονικό διάστημα με τη μητέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Σητεία: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

Εκλογές 2023: Άρχισαν τις φορομπηχτικές δηλώσεις και στο ΠΑΣΟΚ μετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Τράπεζα Θεμάτων: Πώς χτύπησαν οι χάκερς τις ενδοσχολικές εξετάσεις - Κανένα πρόβλημα με τις Πανελλαδικές

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης