Ηράκλειο: Παροξυσμός από τον 42χρονο μητροκτόνο στο δικαστικό Μέγαρο - Φώναζε «βοήθεια» στους διαδρόμους

Ηράκλειο: Παροξυσμός από τον 42χρονο μητροκτόνο στο δικαστικό Μέγαρο - Φώναζε «βοήθεια» στους διαδρόμους

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα - Παραγγέλθηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση, αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν

irakleio_mitroktonos
Πανικό προκάλεσε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου η μεταφορά του 42χρονου μητροκτόνου, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουλίου, για να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος σε κατάσταση παροξυσμού, ξεσήκωσε το κέντρο της πόλης ουρλιάζοντάς «βοήθεια» στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου.

Η προσαγωγή του κράτησε ελάχιστα λεπτά μέχρι να ζητηθεί όπως φαίνεται εισαγγελική παραγγελία για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση, αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν.

Ο εισαγγελέας πρόλαβε και του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Παρασκευή.

Μητροκτονος_διαμερισμα_Ηρακλειο_3
Κλείσιμο


Το χρονικό της υπόθεσης

Το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε στο Ηράκλειο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 6 Ιουλίου, όταν ο 42χρονος άνδρας χτύπησε βάναυσα την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 12:30 τη νύχτα σε περιοχή στο κέντρο της πόλης, όταν οι ένοικοι άκουσαν την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ειδικότερα, ο 42χρονος, μετέβη στο σπίτι της μητέρας του και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φέρεται να λογομάχησαν έντονα. Έπειτα, δεν δίστασε, να χτυπήσει με ένα ξύλινο αντικείμενο την 67χρονη μητέρα του.

Η 67χρονη φέρεται να δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Στο μεταξύ, η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αντικρίζοντας τον 42χρονο γιο με αίματα στα χέρια του και την μητέρα αναίσθητη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα. Ο 42χρονος γιος συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Πηγή: Neakriti


Ειδήσεις σήμερα:

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον να αναγκαστεί σε παραίτηση; - Πώς επιλέγεται ο διάδοχός του

Κορωνοϊός: Τα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως φέρνουν τη μάσκα ξανά στο προσκήνιο - Τι λένε οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης