Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία από τρεις διαρρήξεις στη Μεσσηνία

Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία από τρεις διαρρήξεις στη Μεσσηνία

Οι δράστες διέρρηξαν το μεσημέρι του Σαββάτου δυο σπίτια και μια αποθήκη

astynomia
Στα όρια του αυτοφώρου εντοπίστηκαν στην κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης όπου κατοικούν τέσσερις Έλληνες, οι οποίοι διέρρηξαν το μεσημέρι του Σαββάτου δυο σπίτια και μια αποθήκη σε άλλα χωριά της περιοχής, από τα οποία άρπαξαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στη συνέχεια, προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ηλικιωμένος ξάφριζε μαγαζιά

Χάρη στην αξιοποίηση πλάνων από κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου και συνελήφθη ένας 71χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε κλέψει διάφορα είδη ένδυσης και αξεσουάρ από τρεις επιχειρήσεις στη Ρόδο. Οι κλοπές είχαν γίνει στο διάστημα από την περασμένη Τετάρτη ως το Σάββατο και τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν στην κατοχή του ηλικιωμένου "μακρυχέρη", κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου με την κατηγορία της κλοπής κατ' εξακολούθηση.

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια κλοπή που έγινε σε μια μονοκατοικία στην Άρτα και από την έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ενός Έλληνα, ο οποίος εισέβαλε σε αυτήν το πρωί της Δευτέρας και ξήλωσε καλώδια χαλκού και χάλκινα εξαρτήματα συνολικής αξίας 600 ευρώ. Ωστόσο, ο δράστης δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τον έβλεπα στο νερό με κεραυνούς γύρω» - Αυτόπτης μάρτυρας για τον τραγικό θάνατο τουρίστα στη Ρόδο

«Έκανα σαρδάμ» λέει τώρα η Χρονοπούλου μετά τη δήλωσή της για αυξήσεις φόρων από το ΠΑΣΟΚ

Εξαγριωμένος σύντροφος διαγωνιζόμενης συντρίβει το στέμμα της νικήτριας σε καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ στη Βραζιλία – Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης