Μπαράζ κλοπών με λεία δίκυκλα σε όλη τη χώρα

Μπαράζ κλοπών με λεία δίκυκλα σε όλη τη χώρα

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Καλαμάτα, Σύρο, Σαντορίνη και Μύκονο 

astynomia
Βόλτες με μια μοτοσικλέτα, την οποία είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα έκαναν στην Καλαμάτα τέσσερις ανήλικοι Έλληνες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο δίκυκλο και συνελήφθησαν.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθησαν και τέσσερις γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους.

Κλοπές δικύκλων στα νησιά

Στην εξιχνίαση της κλοπής ενός ποδηλάτου από την ιδιωτική αποθήκη ενός Έλληνα στη Σύρο έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης, οι οποίοι συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου τους δράστες, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 62 και 22 χρόνων που είχαν αποσυναρμολογήσει το δίκυκλο. Τα μέρη του ποδηλάτου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ο οποίος είχε καταγγείλει την κλοπή το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Περιήγηση στη Σαντορίνη με κλεμμένη μοτοσικλέτα ήθελαν να κάνουν δύο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 20 και 25 χρόνων, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Οι δράστες εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας που βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο δίκυκλο, συνελήφθησαν και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στην χώρα τους.

Κλείσιμο
Η ίδια διαδικασία επιστροφής κινήθηκε και για έναν 54χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε την Κυριακή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας να οδηγεί κλεμμένο μοτοποδήλατο στη Μύκονο, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τον έβλεπα στο νερό με κεραυνούς γύρω» - Αυτόπτης μάρτυρας για τον τραγικό θάνατο τουρίστα στη Ρόδο

«Έκανα σαρδάμ» λέει τώρα η Χρονοπούλου μετά τη δήλωσή της για αυξήσεις φόρων από το ΠΑΣΟΚ

Εξαγριωμένος σύντροφος διαγωνιζόμενης συντρίβει το στέμμα της νικήτριας σε καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ στη Βραζιλία – Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης