Νέο Ηράκλειο: Εξελίξεις για την καταγγελία bullying από την 7χρονη: Οι νέες καταθέσεις - Τι προβληματίζει τους αστυνομικούς

Νέο Ηράκλειο: Εξελίξεις για την καταγγελία bullying από την 7χρονη: Οι νέες καταθέσεις - Τι προβληματίζει τους αστυνομικούς

Νέα  κατάθεση θα κληθεί να δώσει  το κορίτσι, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ταραγμένο -  Υπέδειξε παιδιά που τη μέρα του περιστατικού απουσίαζαν από το σχολείο

bullying_sxoleio_new_xr
Για νέα, συμπληρωματική καταθέση αναμένεται να κληθεί, τις επόμενες ώρες, η 7χρονη, η οποία κατήγγειλε άγριο bullying σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ηράκλειο.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι το παιδί ήταν ταραγμένο και δεν κατάφερε να δώσεις πολλές λεπτομέρεις σχετικά με το πώς βρέθηκε φιμωμένο και δεμένο στις τουαλέτες του σχολείου.

Το παιδί φέρει σημάδι στο χέρι, το οποίο πιθανολογείται ότι έχει προκληθεί από χαρτοταινία, ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς ποιοι την έδεσαν, η κοπέλα έδωσε ονόματα παιδιών που την ημέρα του συμβάντος απουσίαζαν από το σχολείο.

Όταν, δε, ρωτήθηκε πώς λύθηκε, το κορίτσι απάντησε ότι τη βοήθησε μία συμμαθήτριά του. Ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έκαναν ερωτήσεις στη συμμαθητριά της, εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε κάτι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν πώς κάτι συμβαίνει με το παιδί, αλλά λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της 7χρονης δεν μπορούν να οδηγηθούν σε ασφαλές συμπέρασμα.

Ειδική ψυχολόγος της Αστυνομίας αναμένεται να συζητήσει με τη μικρή τις επόμενες ώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: 8.000 άτομα σε πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

57 παραλίες της Ελλάδας που θυμίζουν επίγειο παράδεισο

Η ομολογία του 42χρονου «χασάπη της Βαρβακείου»: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης