Βαρβάκειος: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης - Είναι πρώην σύντροφός της

Βαρβάκειος: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης - Είναι πρώην σύντροφός της

Πρόκειται για 42χρονο τοξικομανή - Ισχυρίστηκε ότι συνεπλάκησαν και εκείνη του επιτέθηκε με μαχαίρι

varvakios
Στα χέρια του Ανθρωποκτονιών έπεσε ο «χασάπης της Βαρβακείου Αγοράς», που κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι την 60χρονη Ελληνίδα στην πλατεία Θεάτρου.

Πρόκειται για έναν 42χρονο τοξικομανή, πρώην σύντροφο του θύματος. Όπως είπε, την σκότωσε μετά από καβγά και επίθεση που δέχθηκε από την άτυχη γυναίκα με μαχαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον απείλησε και κατάφερε πάνω στη συμπλοκή να του το  αποσπάσει. Έτσι, την κάρφωσε για να σώσει τη ζωή του.

Βέβαια, αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι τον αριθμό των χτυπημάτων αλλά και τη μανία, καθώς όπως διαπίστωσε ιατροδικαστής, η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό.

Ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του το πρωί της Τρίτης έσπευσε να εξαφανιστεί, όμως οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, σαρώνοντας το υλικό από τις κάμερες της περιοχής κατάφεραν να βρουν το δρομολόγιο του και να φτάσουν στα ίχνη του.

Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών και μέσα από φωτογραφίες σε συνδυασμό με το υλικό των καμερών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.



varvakios-agoraa
varvakios-agoraa-
Κλείσιμο

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες, ενώ έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Η ταυτότητα της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή 

Μια 60χρονη Ελληνίδα, παλιά γνώριμος των Αρχών, σεσημασμένη για χρήση ναρκωτικών, είναι η γυναίκα που βρέθηκε κατακρεουργημένη στην πλατεία Θεάτρου, πίσω απο τη Βαρβάκειο Αγορά. Η δύστυχη γυναίκα βρέθηκε βουτηγμένη σε λίμνη αίματος με κομμένο το λουράκι της τσάντας δίπλα της.

Οι κάμερες, κατέγραψαν τις ύποπτες κινήσεις, όμως το πρώτο ζητούμενο για εκείνους ήταν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας.

varvakios-agora
varvakios-agora-


Η άτυχη 60χρονη βρέθηκε την Τρίτη (23/5) γύρω στις 11:30 το πρωί, από τοξικομανείς οι οποίοι κινούνται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πίσω από την Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο Αγορά, οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης - Πελαγίδης στο Οικονομικών, Κοτανίδου στο Υγείας

Άντζυ Σαμίου: Μας έστειλε εξώδικο για την απρέπειά της κατά των ΑμεΑ - Απάντηση καταπέλτης από ζευγάρι με αναπηρία (βίντεο)

Ηράκλειο: Bullying σε 7χρονη - Βρέθηκε φιμωμένη και κλειδωμένη στις τουαλέτες του σχολείου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης