Χαλκιδική: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 39χρονης: «Τη φοβέριζε πως αν φύγει θα τη σκοτώσει»

Χαλκιδική: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 39χρονης: «Τη φοβέριζε πως αν φύγει θα τη σκοτώσει»

«Δεν μου τα έλεγε όλα η κόρη μου, δεν τα ήξερα» δηλώνει στην τηλεοπτική κάμερα 

gynaika-xalkidiki
Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 39χρονης που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Χαλκιδική, μπροστά στα μάτια του γιου τους.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του πατέρα της 39χρονης, η άτυχη μητέρα δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της προκειμένου να μη χωρίσουν.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε "άμα φύγεις θα σε σκοτώσω". Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα "Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει". Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csug3qqrk96x)


Όπως είναι γνωστό, το πρωί της Δευτέρας (22/5) ο 36χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε, βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, που τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Ο πατέρας της 39χρονης μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε την κόρη του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. «Έχασα την κοπελάρα μου, δες τι κοπέλα έχασα» είπε στον δημοσιογράφο του Star δείχνοντάς του τις φωτογραφίες της αδικοχαμένης κόρης του στο σαλόνι του σπιτιού του.

Όπως λέει, ο ίδιος γεννήθηκε σε πολύ φτωχή οικογένεια και αγωνίστηκε στη ζωή του, από 15 χρόνων στα καράβια, για να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά του. Τα σπούδασε, τα μεγάλωσε με αρχές και αξίες. Ήταν πάντα δίπλα στην κόρη του στηρίζοντας την και οικονομικά. «Μόνο αγάπη είχε το σπίτι μιας. Μια ζωή έτρεχα να βοηθάω».

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του». «Πώς σε άφησα Μαρία μου και έφυγες από τα χέρια μου; Πώς θα το ξεπεράσω αυτό; Τι σκεπτικό είχε κι έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου; Δεν της έλειπε τίποτα. Είχαν σπίτι καινούριο να το χαίρονται τα παιδιά, να τρέχουν και να παίζουν στην αυλή».

«Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι μας»

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα έφερνε βόλτα και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα». Υπήρχαν όμως μέρες που τσακώνονταν και πήγαινε στο πατρικό σπίτι με παράπονο. Ο γαμπρός του τσακωνόταν με την κόρη του χωρίς ουσιαστικούς λόγους, για ασήμαντες αφορμές. «Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της» μονολογεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο β' γύρος των εκλογών θα γίνει με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους - Τι ισχύει για τις ψήφους αποδήμων

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη - Το παρασκήνιο από το Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης