Ιωάννινα: Για τη «σφαγή στη Λούσνια» αναζητούνταν ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη στην πόλη

Ιωάννινα: Για τη «σφαγή στη Λούσνια» αναζητούνταν ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη στην πόλη

Ο 31χρονος Λαέρτ Χάτζιου και ένας από τους δύο ομοεθνείς του που συνελήφθησαν μαζί του πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή - Θα απελαθεί ο τρίτος

alvanos-kakopoios
Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα Λαέρτ Χάτζιου και ένας από τους δύο ομοεθνείς του που συνελήφθησαν μαζί του στα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι,  ύστερα από καταδίωξη στην οδό Βορείου Ηπείρου στην πόλη, συνελήφθη ο 31χρονος Λαέρτ Χατζίου καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα, βάσει ερυθράς αγγελίας αναζήτησης των αλβανικών Αρχών, για την «σφαγή της Λούσνια» στις 11 Οκτωβρίου του 2017.

Το 2017 στην αλβανική πόλη Λούσνια, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μαφίας, εκτελέστηκαν εν ψυχρώ σε καφετέρια της πόλης δύο άτομα και τραυματίστηκαν ακόμη δύο, ενώ ο στόχος της επίθεσης είχε καταφέρει να διαφύγει. Κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε τους δράστες της επίθεσης και ταυτοποιήθηκαν. Ανάμεσα τους και ο Λαέρτ Χατζίου.

Μαζί με τον καταζητούμενο Αλβανό συνελήφθησαν ακόμη δύο ομοεθνείς του. Ένας 35χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη δολοφονική επίθεση σε βενζινάδικο της οδού Θηβών στην Αθήνα, πριν από 2 χρόνια. Ο τρίτος συλληφθείς, 22 ετών, διώκεται στην Αλβανία για σοβαρό τραυματισμό από πρόθεση.

Η καταδίωξη της αστυνομίας ξεκίνησε για υπόθεση διακίνησης παράνομων μεταναστών.


Θα απελαθεί ένας από τους συλληφθέντες


Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα Λαέρτ Χάτζιου και ο 35χρονος ο οποίος είχε τραυματιστει στην δολοφονική επίθεση στην οδό Θηβών πριν από δύο χρόνια, ενώ ο 22χρονος μετά την απολογία του επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, από όπου και θα απελαθεί.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία Ιωαννίνων, ο 31χρονος επέδειξε ελληνικό δελτίο ταυτότητας, το οποίο είχε ανακληθεί και κατείχε παράνομα,ενώ από την έρευνα που ακολούθησε με τη συνδρομή και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, διακριβώθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία ταυτότητας.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν: το αυτοκίνητο, το ανακληθέν δελτίο ταυτότητας, χρηματικό ποσό 1400 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες είναι οι 75 γυναίκες της νέας Βουλής- Οι 30 εκλέγονται πρώτη φορά

Νέα τροπή στις έρευνες για τον φόνο στη Βαρβάκειο - Η γυναίκα βρέθηκε με κομμένο λουράκι τσάντας

Πώς η Αντίπαρος μεταμορφώθηκε στο ελληνικό case-study του διεθνούς real-estate

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης