Πώς η Αρετή και ο Γιώργος αντιμετώπισαν τους χρόνιους πόνους με την πρωτοποριακή μέθοδο της OsteoStrong

Πώς η Αρετή και ο Γιώργος αντιμετώπισαν τους χρόνιους πόνους με την πρωτοποριακή μέθοδο της OsteoStrong

Η μέθοδος OsteoStrong®, κατάλληλη για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας, εστιάζοντας στο σκελετικό σύστημα

OsteoStrong-Inspiration
Ήταν πριν δύο χρόνια όταν η Αρετή και ο Γιώργος είδαν τυχαία ένα post στα social media για την παρουσίαση της μεθόδου OsteoStrong® στην Θεσσαλονίκη. Ίσως λίγο η περιέργεια, ίσως η ανάγκη να βρουν λύση στους χρόνιους πόνους που αντιμετώπιζαν, τους παρακίνησαν στο να δηλώσουν συμμετοχή.

Από τη στιγμή που κάποιος γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους, μάθει για τα οφέλη και ακούσει την επιστήμη πίσω από την μέθοδο της OsteoStrong®, δεν είναι εύκολο να μην νιώσει την ανάγκη να δοκιμάσει τις υπηρεσίες που παρέχει αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία. Κάπως έτσι συνέβη και με το ζευγάρι αυτό, την Αρετή και τον Γιώργο.

osteostrong-areti


Κλείσιμο
Η Αρετή είχε χρόνιους πόνους στο μυοσκελετικό και θέμα με την οστική πυκνότητα. Ο Γιώργος από την άλλη, βίωνε μεγάλη καθημερινή δυσκολία εξαιτίας προβλημάτων στις αρθρώσεις των κάτω άκρων, τενοντίτιδας στους ώμους και έλλειψης ισορροπίας. Οι εβδομαδιαίες συνεδρίες βοήθησαν και τους δύο να νιώσουν σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής τους, βλέποντας αλλαγές στο σώμα τους.
Η Αρετή και ο Γιώργος είναι ένα ζευγάρι που έχει διάθεση για καλή ζωή. Μπορεί κάποια πράγματα να θεωρούνται αυτονόητα αλλά η ζωή αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα και για πάντα δεδομένα. Η Αρετή μας μίλησε για τις δυσκολίες που βίωνε στην καθημερινότητα της, περιορίζοντας της ποιότητα ζωής της λέγοντας μας χαρακτηριστικά «Υπέφερα στο ανεβοκατέβασμα σκάλας και στις καθημερινές μου δραστηριότητες από πόνους. Η εύρεση λύσης ήταν μονόδρομος. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνεδριών, βελτιώθηκαν οι μυϊκοί και αρθρικοί πόνοι που με ταλαιπωρούσαν αρκετά χρόνια και η καθημερινότητα μου είναι πλέον ποιοτική. Έχω αποκτήσει καλύτερη στάση σώματος και ευλυγισία αρθρώσεων». Ο Γιώργος αναφέρει ότι μέσα σε λίγους μήνες ένιωσε ανακούφιση από πόνους και τενοντίτιδες καθώς και βελτίωση στην ισορροπία του.

Η Αρετή παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής, αγαπάει το διάβασμα και τις ξένες γλώσσες. Ο Γιώργος είναι λάτρης του βουνού και των κυνηγετικών εξορμήσεων. Παρακολουθεί σεμινάρια μελισσοκομίας στο ΑΠΘ και ασχολείται με τη βιολογική μελισσοκομία. Και οι δύο, μιλώντας για τα σημαντικά τους στην ζωή, αναφέρονται στην αξία που δίνουν στον ελεύθερο χρόνο και την σημασία του να τον ζεις και να μην τον χαραμίζεις. Βόλτες, σινεμά, αποδράσεις από την πόλη είναι ένα μέρος της καθημερινότητας που μοιράζονται μεταξύ τους. «Αγαπάμε τα σκυλιά μας σαν μέλη της οικογένειας μας, πηγαίνουμε συχνά βόλτες. Φροντίζουμε να περνάμε χρόνο με τους φίλους μας που για εμάς είναι πολύ σημαντικοί. Η Osteostrong μας έδωσε τον τρόπο να φροντίσουμε τη σωματική μας υγεία, ώστε να απολαμβάνουμε όλα αυτά που αγαπάμε και μας κάνουν να νιώθουμε ευεξία και πληρότητα».

OsteoStrong-Giorgos


Πέρα από τις συνεδρίες με τα μηχανήματα spectrum, o Γιώργος και η Αρετή επιλέγουν να χρησιμοποιούν και άλλες biohack υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στα κέντρα της OsteoStrong®, για επιπλέον ευεξία και ανακούφιση. Πιο συγκεκριμένα, τις μπότες πρεσσοθεραπείας οι οποίες, όπως αναφέρουν, είναι ανακουφιστικές για τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών και την θεραπεία PEMF που αναζωογονεί, συντελεί στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει την φυσική κατάσταση, την δύναμη και την αντοχή.

Ποιος όμως ο λόγος να συνεχίζει κάποιος να ακολουθεί μια μέθοδο ολιστικής βελτίωσης της ζωής του, όταν αυτή η βελτίωση έχει επιτευχθεί; To καλύτερο είναι πάντα μια διαδικασία που χτίζεται και επαναπροσδιορίζεται, ειδικά όταν αυτό απαιτεί μόνο 10' λεπτά την εβδομάδα με καθοδήγηση από ένα ανθρώπινο δυναμικό που δίνει συνεχώς κίνητρα. Εκεί είναι που η βελτίωση βρίσκει δρόμο για μεγαλύτερη αυτοβελτίωση.

Αλλά τι πιο όμορφο, όταν η μαρτυρία δύο ανθρώπων κλείνει με τα εξής: «Όλοι στην OsteoStrong®, μας δίνουν κίνητρο, είναι φιλικοί, ενθαρρυντικοί, εξυπηρετικοί, με θετική ενέργεια. Tους ευχαριστούμε πολύ όλους».

OS_post_16feb23_1200x1200_02


Η μέθοδος OsteoStrong®, κατάλληλη για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας, εστιάζοντας στο σκελετικό σύστημα. Αξιοποιώντας τη διαδικασία της Οστεογoνικής Φόρτισης, επηρεάζει θετικά ολόκληρο το σώμα, με πολλαπλά οφέλη. Είναι η μέθοδος που μετατρέπει την κινητική και οστική υγεία από υπό προϋποθέσεις συνθήκη σε επιλογή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης