Επίπληξη on air δέχθηκε ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας από συνάδαλεφό του καθώς έκανε πολλή φασαρία. Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Αυτιάς συνδέθηκε με τον Γιώργο Τσελίκα που βρισκόταν για το ρεπορτάζ έξω από εκλογικό κέντρο.
Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο χειμαρρώδης ρεπόρτερ δέχθηκε μια παρατήρηση από μια συνάδελφό του που βρισκόταν για τον ίδιο λόγο έξω από το εκλογικό κέντρο.
«Είστε εξαιρετικός, αλλά μήπως θα μπορούσατε να μιλάτε λίγο πιο σιγά γιατί δουλεύουμε κι εμείς», του είπε με τον Γιώργο Τσελίκα να λέει: «Έχω ηχηρή φωνή ρε χαρά μου».
Τότε η δημοσιογράφοςσυνέχισε: «Έχετε ηχηρή φωνή αλλά ξέρετε, προσπαθούμε να κάνουμε μερικά πλάνα...», με τον Τσελίκα να λέει με χιούμορ: «Με μαλώνει η συνάδελφος».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV