Πύργος: Τον «τσάκωσαν» τη στιγμή που θα πωλούσε κλεμμένες ζάντες οχημάτων

Πύργος: Τον «τσάκωσαν» τη στιγμή που θα πωλούσε κλεμμένες ζάντες οχημάτων

Τις είχε κλέψει από κατάστημα το οποίο είχε παραβιάσει τα ξημερώματα

peripoliko
Μέρα-μεσημέρι πήγαινε να πουλήσει τα κλοπιμαία ένας άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας έξω από ένα κατάστημα στον Πύργο, την ώρα που μετέφερε με το αυτοκίνητό του 13 ζάντες αλουμινίου την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι είχε κλέψει τις ζάντες από ένα κατάστημα στον Πύργο, το οποίο είχε παραβιάσει τα ξημερώματα της Τετάρτης κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Έκλεψε πανάκριβα κυνηγόσκυλα

Τα δυο πανάκριβα κυνηγόσκυλα ενός κυνηγού είχε βάλει στο μάτι ένας Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε την πόρτα του αγροκτήματος του ιδιοκτήτη τους σε περιοχή του Πύργου και τα έκλεψε, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όμως, δεν πρόλαβε να τα πουλήσει, όπως σκόπευε, γιατί το ίδιο πρωί εντοπίστηκε στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και τα σκυλιά αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ είχε κλέψει από μια αποθήκη στην περιοχή του Βροντάδου στη Χίο ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε βρει ανασφάλιστη την είσοδο. Η κλοπή που είχε γίνει πριν από ένα μήνα εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκε ο νεαρός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναβολικά - «Χοντρές» μπίζνες και στην Ελλάδα με τζίρο ένα δισ. ευρώ

Η συγκινητική ιστορία του Φρόστι, του αγαπημένου κουταβιού του Tik Tok που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών - Δείτε βίντεο

Χανιά: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» - Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης