Γύρω στις 3 το μεσημέρι κατά πληροφορίες του onlarissa, το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Κλείσιμο
Ο πατέρας της, επιχειρώντας να την σώσει έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε.
Όλα έγιναν στην συνοικία των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, όπου στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τους μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται το τοπικό μέσο, η νεαρή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τρία κατάγματα και τραυματισμό στο συκώτι της στην παιδοχειρουργική κλινική, ενώ ελαφρύς είναι ο τραυματισμός του πατέρα της.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.