Τρίκαλα: Δικηγόρος συνελήφθη για απάτη

Τρίκαλα: Δικηγόρος συνελήφθη για απάτη

Ο δικηγόρος το 2022 είχε καταδικαστεί ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας, για απιστία δικηγόρου, απάτη και πλαστογραφία με πέντε χρόνια φυλάκισης

trikala-dikigoros
Ελεύθερος κυκλοφορούσε παρ' όλο που είχε καταδικαστεί ερήμην το 2022 για σοβαρές παραβάσεις του λειτουργήματός του ένας 45χρονος δικηγόρος, ο οποίος βρέθηκε στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας το απόγευμα της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε σε περιοχή των Τρικάλων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας για απιστία δικηγόρου, απάτη και πλαστογραφία. Ο φυγόποινος νομικός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης πέντε ετών που του είχε επιβληθεί, καθώς η καταδίκη του είναι τελεσίδικη.

Συνέλαβαν φυγόποινο στη Λάρισα

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.   

Ειδήσεις σήμερα:

Η Loreen είναι πλέον η δεύτερη τραγουδίστρια μετά τον Τζόνι Λόγκαν που κερδίζει δύο Eurovision

Το Twitter τα έβαλε με τους Γερμανούς στη Eurovision - «Lordi δεν θα γίνετε»


Καλοκαίρι την Κυριακή - Στους 30 βαθμούς το θερμόμετρο, υψηλή η συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης