Περασμένα ξεχασμένα όμως και ο Πάνος Καμμένος τώρα διασκέδασε με την ψυχή του και χόρεψε συντροφιά με τρυφερές υπάρξεις στην πίστα του κέντρου. Χθες ήταν το τελευταίο βράδυ που ήταν ανοιχτό το νυχτερινό μαγαζί (κλείνει για καλοκαίρι) και ο Πάνος Καμμένος είπε να το ρίξει έξω.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.