Ντιμπέιτ - Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ: Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις των δημοσιογράφων

Ντιμπέιτ - Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ: Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις των δημοσιογράφων

Βίντεο και φωτογραφίες από τις αφίξεις

dimosiografoi
Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και τους δημοσιογράφους είναι στραμμένα τα βλέμματα λόγω του ντιμπέιτ, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών. 

Αφίξεις debate Σία Κοσιώνη

DSC_9637-01
Κλείσιμο



Στο ντιμπέιτ συμμετέχουν έξι δημοσιογράφοι, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες. Πρώτη έφτασε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη, φορώντας ένα πράσινο κοστούμι, με άσπρο πουκάμισο. Κατά την άφιξή της στο ραδιομέγαρο δήλωσε τα εξής: «Ένα ντιμπέιτ έχει πάντα ενδιαφέρον, όσο αποστειρωμένο και αν είναι. Ελπίζω μέσα από τις ερωτήσεις μου να εκπέμψω την αγωνία των πολιτών».

Αφίξεις debate Ράνια Τζίμα



Στη συνέχεια έφτασε η δημοσιογράφος του Mega, Ράνια Τζίμα, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό στον γιακά, δήλωσε: «Είναι στενός ο κορσές που μας έχουν φορέσει. Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρουμε να ανοίξουμε αυτό το πλαίσιο».



zaxarea


Η δημοσιογράφος του STAR, Μάρα Ζάχαρεα,  που ντύθηκε στα κόκκινα και επέλεξε μωβ γόβα, δήλωσε:  «Ειμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε το πλαίσιο, εξαρτάται από τους πολιτικούς αρχηγούς αν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους».

Αντώνης Σρόιτερ

sroiter



Ο δημοσιογράφος του Alphα, Αντώνης Σρόιτερ, στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τους πολιτικούς αρχηγούς. Ας ελπίσουμε να ακούσουμε απαντήσεις και να κάνουμε όλοι το καλύτερο για να μάθουμε πράγματα».

Παναγιώτης Στάθης


Ο δημοσιογράφος του OPEN, Παναγιώτης Στάθης, από την πλευρά του, δήλωσε:« Είναι σημαντικό που γίνεται ντιμπέιτ μετά από 8 χρόνια. Δεν περιμένω πολλά πράγματα είναι πολύ σφικτό το πλαίσιο αλλά και πάλι είναι σημαντικό»




papadakis


Στις κάμερες ο δημοσιογράφος του Ant1 Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Έρχομαι στο ντιμπέιτ γιατί συμμετέχει το κανάλι το οποίο εργάζομαι. Ελπίζω να ανταποκριθώ και να έχει ουσία, κυρίως για τους αναποφάσιστους».

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης