Θεσσαλονίκη: Έξι μήνες με αναστολή στην 22χρονη που άφησε το βρέφος της σε ΙΧ για να ψωνίσει - «Ζήτησε συγγνώμη»

Θεσσαλονίκη: Έξι μήνες με αναστολή στην 22χρονη που άφησε το βρέφος της σε ΙΧ για να ψωνίσει - «Ζήτησε συγγνώμη»

«Δεν είχα πού να το αφήσω» είπε στην απολογία της - Μαζί της ήταν και μια 27χρονη φίλη της - Τουλάχιστον 40 λεπτά ήταν μόνο του το βρέφος στο αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Έξι μήνες με αναστολή στην 22χρονη που άφησε το βρέφος της σε ΙΧ για να ψωνίσει
22xroni_vrefos_arthro
Σε φυλάκιση έξι μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η 22χρονη που συνελήφθη κατηγορούμενη ότι άφησε το τεσσάρων μηνών βρέφος της μέσα σε αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος, για να κάνει ψώνια με μια φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους και η 27χρονη φίλη της και οδηγός του οχήματος, είχαν αφήσει το βρέφος μέσα σε αυτό με κατεβασμένο το παράθυρο μέχρι τη μέση, για να πάνε για ψώνια σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας. Περαστικός αντιλήφθηκε τη παρουσία του βρέφους στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι δύο γυναίκες με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθησαν.

Συγνώμη ζήτησε η 22χρονη που άφησε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια με τη φίλη της


Όπως κατέθεσε στις Αρχές ο άνθρωπος που ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. το βρέφος ήταν κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και κοιμόταν στο παιδικό κάθισμα και έτσι κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενώ ειδοποιηθηκε και ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσει η μητέρα του στο αυτοκίνητο, το βρέφος ξύπνησε και έκλαιγε ασταμάτητα.

Στην απολογία της, η 22χρονη ανέφερε με κλάματα ότι από την πρώτη στιγμή έχει ζητήσει συγνώμη "για το λάθος που έκανα με με το μωρό μου" και υποστήριξε ότι δεν είχε πού να το αφήσει.

Κλείσιμο
22xroni_vrefos


«Δεν είχα πού να το αφήσω και το πήρα μαζί μου γιατί ο σύζυγός μου ήταν στην δουλειά. Δεν το πήρα μαζί μου επειδή κοιμόταν. Το πήρε ο ύπνος ενώ το θήλαζα» είπε στο δικαστήριο η 22χρονη που υποστηρίζει ότι άφησε το παιδί μόνο του για μισή ώρα. «Ηθελα για λίγο να πάρω κάποια πράγματα και να γυρίσω. Είχε πολύ κόσμο στο ταμείο και καθυστέρησα»  πρόσθεσε.

Το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο είδε μια γυναίκα οδηγός που πήγε να παρκάρει στο πάρκινγκ του εμπορικού. «Είδα κλειδωμένο το αυτοκίνητο και το παράθυρο κατεβασμένο μέχρι τη μέση. Τηλεφώνησα στο 100 και στο Χαμόγελο του Παιδιού και ήρθε και ασθενοφόρο. Η αστυνομία εντόπισε την μητέρα και την φίλη της και ήρθαν στο αυτοκίνητο. Στο ενδιάμεσο ξύπνησε το παιδί και έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι να έρθει η μητέρα του» κατέθεσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Η 22χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών και δήλωσε βαθιά μετανιωμένη για όσα έγιναν, ενώ βγαίνοντας από το δικαστήριο τα μάτια της ήταν βουρκωμένα.

Αναφρικά με την 27χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.



Δείτε βίντεο: Θεσσαλονίκη: Έξι μήνες με αναστολή στην 22χρονη που άφησε το βρέφος της σε ΙΧ για να ψωνίσει
Θεσσαλονίκη: Έξι μήνες με αναστολή στην 22χρονη που άφησε το βρέφος της σε ΙΧ για να ψωνίσει


Ειδήσεις σήμερα:

Wagner: Ο αρχηγός της βρίζει τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση μπροστά από τα πτώματα ανδρών του

Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Νέο βίντεο από τη φυλακή ανέβασε στο TikTok ο δολοφόνος του 45χρονου

Σερβία: Σε σπίτι συγγενή του συνελήφθη ο 21χρονος μακελάρης - Είχε μαζί του πολλά όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης