Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ΙΧ που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια, έπεσε σε δύο μηχανές της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csbjreg34yw1)
Οι τέσσερις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των τεσσάρων είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και θα υποβληθεί σε αλκοτέστ.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.