Κατέληξε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου ένας 64χρονος άνδρας ο οποίος μόλις μία μέρα πριν είχε βρεθεί αναίσθητος στις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου είχε μεταβεί για να τον εξετάσει γιατρός.
Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο 64χρονος ασθενής από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου πήγε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα και αφότου εξετάστηκε, εισήλθε στην τουαλέτα του νοσοκομείου, από όπου όμως δεν εξήλθε ποτέ. Τότε ήταν που μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού ανησύχησαν και έψαξαν να το βρουν, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν αναίσθητο μέσα σε αυτές.
Στη συνέχεια, ακολούθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες εργαζομένων και γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, οι οποίοι -προσωρινά- τα κατάφεραν και τον μετέφεραν για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες στη ΜΕΘ, όμως δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης (25/04) άφησε την τελευταία του πνοή.
Ειδήσεις σήμερα:
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.