Αγρίνιο: Πέθανε 64χρονος ασθενής που βρέθηκε αναίσθητος στις τουαλέτες του νοσοκομείου

Αγρίνιο: Πέθανε 64χρονος ασθενής που βρέθηκε αναίσθητος στις τουαλέτες του νοσοκομείου

Είχε μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να εξεταστεί από γιατρό, αλλά κατέληξε για νοσηλεία στη ΜΕΘ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

nosokomeio-1
Κατέληξε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου ένας 64χρονος άνδρας ο οποίος μόλις μία μέρα πριν είχε βρεθεί αναίσθητος στις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου είχε μεταβεί για να τον εξετάσει γιατρός.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο 64χρονος ασθενής από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου πήγε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα και αφότου εξετάστηκε, εισήλθε  στην τουαλέτα του νοσοκομείου, από όπου όμως δεν εξήλθε ποτέ. Τότε ήταν που μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού ανησύχησαν και έψαξαν να το βρουν, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν αναίσθητο μέσα σε αυτές.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες εργαζομένων και γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, οι οποίοι -προσωρινά- τα κατάφεραν και τον μετέφεραν για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες στη ΜΕΘ, όμως δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης (25/04) άφησε την τελευταία του πνοή.

Ειδήσεις σήμερα:


Δείτε live: Η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος 2023-2027 της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας από τους Κολομβιανούς που «άδειασαν» θυρίδες τράπεζας

Βόλος: «Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά», αλλά «το έχει μετανιώσει» λέει για τον πατέρα της η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης