Μια πρώτη εικόνα από το συρμό του Μετρό Θεσσαλονίκης και την διαδρομή από τον σταθμό Αγίας Σοφίας έως και τον σταθμό Πλατεία Δημοκρατίας δίνει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Νίκος Ταχιάος.
Σε βίντεο που ανήρτησε από την υπόγεια σύραγγα εξηγεί πως «μέχρι το τέλος του χρόνου και μάλλον νωρίτερα, η βασική γραμμή θα είναι πλήρης. Για λόγους που θα εξηγήσω σε άλλη ανάρτηση, η εμπορική λειτουργία τοποθετείται λίγο αργότερα, στις αρχές της επομένης χρονιάς».
Παράλληλα, χθες, Παρασκευή, επανατοποθετήθηκαν οι πρώτες αρχαιότητες στο πρώτο υπόγειο του Σταθμού Βενιζέλου του μετρό της Θεσσαλονίκης.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.