Κάτω Αχαΐα: Με 56 μαχαιριές σκότωσε για «προσωπικό ζήτημα» τον 63χρονο

Κάτω Αχαΐα: Με 56 μαχαιριές σκότωσε για «προσωπικό ζήτημα» τον 63χρονο

Ο 63χρονος δράστης χτύπησε το θύμα με μαχαίρι μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται σε κτηνοτροφικές εργασίες

ezgif_com-webp-to-jpg__1_
Ανατριχίλα προκαλεί η πληροφορία για το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 63χρονο στην Κάτω Αχαΐα ότι έπεσε νεκρός μετά από συνολικά 56 μαχαιριές που του κατάφερε ο συνομήλικός του δράστης το μεσημέρι της Τρίτης (18/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο 63χρονος δράστης της δολοφονίας χτύπησε το θύμα με μαχαίρι μικρού μεγέθους, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, χρησιμοποιείται σε κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας το 63χρονο θύμα είχε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή – θωρακική χώρα και στα πλευρά.

Ο δράστης, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο, Παρασκευή, επιμένει στον βασικό ισχυρισμό του ότι αφορμή για το φονικό αποτέλεσε το γεγονός ότι το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του.

Κατά την ομολογία του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη πριν «θολώσει» και υπέδειξε μάλιστα, στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 63χρονου δολοφόνου συναντήθηκαν τυχαία στην πλατεία στη συνοικία «Τσιγγάνικα». Εκεί, υποστήριξε ο δράστης, ζήτησε από τον γείτονά του να συζητήσουν το «προσωπικό» ζήτημα που τον απασχολούσε και από κοινού συμφώνησαν να μεταβούν στο χωράφι προκειμένου να αποφύγουν τα «αδιάκριτα βλέμματα». Εκεί ο κατηγορούμενος ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον 63χρονο να διακόψει τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες τον ισχυρισμό περί εξωσυζυγικής σχέσης με το θύμα καταρρίπτει η σύζυγος του 63χρονου η οποία φέρεται να έχει αρνηθεί στην κατάθεσή της στους αστυνομικούςότι είχε οποιαδήποτε επαφή με τον άνδρα που ο σύζυγός της υποδεικνύει ως εραστή της.

Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια του πρώτου που κατά πληροφορίες έχει εγκαταλείψει πλέον το σπίτι της, υπό τον φόβο αντιποίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καταδικάζουμε… αλλά αν είναι στημένο πριν τις εκλογές;» - Κι άλλη υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ «χτυπά» για Γεωργούλη

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση επιπέδου «μαφίας» - Εμπλέκονται και εν ενεργεία αστυνομικοί

Άνδρας σε πτήση ξεσπά για το κλάμα μωρού: «Πλήρωσε αυτός ο μ… παραπάνω για να φωνάζει;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης