Μάλιστα το Δικαστήριο θα του ορίσει δικηγόρο καθώς προσήλθε χωρίς συνήγορο. Κατά την προσαγωγή του, στην ερώτηση γιατί το έκανε δεν απάντησε, ενώ είπε πως «έχει μετανιώσει για την πράξη του».
Σύμφωνα με το tempo24.news δράστης και θύμα χθες συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.
Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε ο δράστης, έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.
Μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα μέσω οπτικού υλικού από κάμερα.
Στη συνέχεια ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.