Σταμάτησαν οι έρευνες στη Σύρο μετά την αναφορά από κυβερνήτη ρυμουλκού ότι είδε σορό παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης.
Από νωρίς το απόγευμα, άρχισαν οι έρευνες οι οποίες αποδείχθηκαν άκαρπες με αποτέλεσμα, λόγω της νύχτας, να σταματήσουν και να συνεχιστούν αύριο, Μεγάλη Παρασκευή.
Αφού σταμάτησαν οι έρευνες, τα δρομολόγια των πλοίων τα οποία είχαν καθυστέρηση, εκτελούνται κανονικά.
Σημειώνεται πως έγινε έλεγχος σε όλη την επιφάνεια της θάλασσας και δεν εντόπισαν κάτι, για αυτό αύριο οι έρευνες θα συνεχιστούν υποθαλάσσια.
Κλείσιμο
Ο κυβερνήτης του ρυμουλκού που ανέφερε ότι είδε τη σορό, δήλωσε πως είχε αρχίσει να βυθίζεται. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα εμφανίζεται αβέβαιο ότι πρόκειται για σορό.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.