«Βίος και πολιτεία» ο Ρομά που λήστεψε μαθητή έξω από σχολείο στον Πύργο

«Βίος και πολιτεία» ο Ρομά που λήστεψε μαθητή έξω από σχολείο στον Πύργο

Όπως επιβεβαιώθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, ο νεαρός κακοποιός είχε διαρρήξει δυο περίπτερα

bullying
«Βίος και πολιτεία» αποδείχθηκε ο 19χρονος Ρομά ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει έναν 13χρονο μαθητή του 1ου γυμνασίου Πύργου που περίμενε στην είσοδο του σχολείου, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Από την προανάκριση προέκυψε ότι, από την περασμένη Δευτέρα ως τη σύλληψή του, είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές και μια απόπειρα.

Όπως επιβεβαιώθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, ο κακοποιός είχε διαρρήξει δυο περίπτερα -το ένα μάλιστα δυο φορές- και είχε κλέψει προϊόντα αξίας 150 ευρώ, στην πλειοψηφία τους συσκευασίες με... γαριδάκια και πατατάκια, ενώ είχε παραβιάσει και μια ταβέρνα από την οποία έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο! Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για ληστεία και κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Ο αδίστακτος Ρομά είχε δει τη μητέρα του 13χρονου παιδιού να το αφήνει έξω από το σχολείο που δεν είχε ανοίξει ακόμη και, μόλις εκείνη απομακρύνθηκε, του επιτέθηκε χαστουκίζοντάς τον για να τον αναγκάσει να αφήσει το κινητό του. Ο μαθητής ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου που κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, βάσει της περιγραφής του ληστή που έδωσε το παιδί. Μέσα σε λίγα λεπτά, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 19χρονο δράστη, ο οποίος συνελήφθη κρατώντας το κινητό τηλέφωνο που αποδόθηκε στον μαθητή.



Ειδήσεις σήμερα:

«Έδινε αγώνα σαν να ήμουν γιος του» - Επιστολή 13χρονου που έσωσε πριν 8 χρόνια ο Ανδρέας Ηλιάδης

9 χρόνια κάθειρξης για τον Κινέζο που κρατούσε δεμένη με αλυσίδα στο λαιμό τη σύζυγό του - Δείτε βίντεο

Στόρμι Ντάνιελς: Έπαθα σοκ με την εικόνα του Τραμπ στο δικαστήριο - Δεν αξίζει να πάει φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης