Καιρός στην Αθήνα: Καταιγίδες μέχρι και το μεσημέρι - Άνεμοι έως πέντε μποφόρ

Καιρός στην Αθήνα: Καταιγίδες μέχρι και το μεσημέρι - Άνεμοι έως πέντε μποφόρ

Κρύος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα - Προσοχή σήμερα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη

kairosstinathina-kairospasxa-vroxes
Άστατος παραμένει ο καιρός και σήμερα στην Αττική με βροχές και ισχυρούς ανέμους έως και πέντε μποφόρ, με τα φαινόμενα να υποχωρούν από το μεσημέρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, ένα νέο σύστημα με βροχές θα επηρεάσει ξανά την Αττική από την Πέμπτη με  βροχές. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

kairos-triti-kairospasxa



Πιο αναλυτικά, το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη), βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και μάλιστα τα προαναφερθέντα φαινόμενα κατά τόπους στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, το Α. Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις Κυκλάδες και τη Δ. Κρήτη θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα φθάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη (5/4), τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κυρίως στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ με ένταση 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Την Πέμπτη (6/4), τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και το Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως ΒΔ 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

kairospempti-kairosattiki

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Μπορεί να απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι το Πάσχα, ωστόσο χιλιάδες Έλληνες προετοιμάζουν ή έχουν κανονίσει ήδη την εκδρομή τους σε κάποιο νησί ή άλλο προορισμό.

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι κρύος και δεν θα θυμίζει σε καμία περίπτωση Άνοιξη! Αυτή είναι μία πρώτη εικόνα για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Πάσχα, καθώς είναι ακόμη νωρίς για ασφαλείς εκτιμήσεις. 



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Σειραγάκης: Αποφυλακίστηκε ο προπονητής που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλακή για ασέλγεια σε 36 ανήλικους

Twitter: Ο Έλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο - Έβαλε τον σκύλο του Dogecoin

Μελέτη του Πολυτεχνείου Κρήτης: Από τι πεθαίνουν οι Έλληνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης