Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση μίας 12χρονης μαθήτριας η οποία επέστρεφε από το σχολείο με το λεωφορείο στο σπίτι της στη Ν. Σαμψούντα Πρέβεζας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4).
Το κορίτσι αποβιβάστηκε από το λεωφορείο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, σύμφωνα με το onprevezanews.
Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε και μετέφερε τη νεαρή μαθήτρια στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην διασωλήσωσή της ενώ αναμένεται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.