Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν τα έδωσα και είπε ότι τη βίασα» λέει ο «ξανθός μάγος» για τη 16χρονη βαπτιστήρα του

Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν τα έδωσα και είπε ότι τη βίασα» λέει ο «ξανθός μάγος» για τη 16χρονη βαπτιστήρα του

Ο ταχυδακτυλουργός μιλά μέσα από τη φυλακή και έκανε λόγο για «σκευωρία»

ksanthos-magos
Αθώος για τον βιασμό της 16χρονης βαπτιστήρας του στη Χαλκιδική, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί, υποστήριζει ότι είναι ο «ξανθός μάγος».

Μιλώντας λοιπόν, μέσα από τη φυλακή, έκανε λόγο για «σκευωρία» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το «κίνητρο» του καταγγελλόμενου βιασμού.

«Εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω ένα όνομα στην κοινωνία, σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης και νομίζω το πέτυχα. και τα έχω καταφέρει. Ο κόσμος με αγαπάει. Δεν ξέρω γιατί τα έβαλαν μαζί μου. Με φωτογραφίζουν γιατί νομίζουν ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες, όμως δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Πάντα είχα γυναίκες στο πρόγραμμά μου, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα», δήλωσε αρχικά στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν σήμερα εάν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα σε βάρος παιδιών. Για αυτό και έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Ερωτώμενος για το εάν πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90 απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, τα παιδιά με αγαπάνε και χαίρονται να φωτογραφίζονται μαζί μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crn1d26jvx5t)


Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην καταγγελία της 16χρονης βαφτισιμιάς του ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε, ο ταχυδακτυλουργός υποστήριξε ότι όλα αυτά τα ισχυρίζεται γιατί δεν της έδωσε το χρηματικό ποσό που του ζήτησε. «Ήρθε μια μέρα η κοπέλα με τον φίλο της και μου ζήτησαν 2.000. Δεν της έδωσα. Το άλλο βράδυ ήρθε και με έντονο ύφος μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία και ότι θα πει πως της έριξα χάπια στο ποτό και τη βίασα» ανέφερε.

Υποστήριξε ακόμα, ότι χρήματα ζητούσαν από τον ίδιο και τη σύζυγό του και οι γονείς της 16χρονης. Πάντως, μάρτυρας στην υπόθεση φέρεται να είναι ένας γείτονας που είδε το περιστατικό με τις απειλές και κατέθεσε στις αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν κατά Μπάιντεν: «Ψηφίστε με να δώσουμε ισχυρό μάθημα στις ΗΠΑ»

Γιάννης Στουρνάρας: Θα προκύψει κυβέρνηση, έχουμε γίνει όλοι πιο σοφοί από τις τελευταίες κρίσεις

Κακοκαιρία ILINA: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ποιες περιοχές θα πλήξει μέχρι το βράδυ της Τρίτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης