Διέρρηξε μέσα σε λίγη ώρα τρία καταστήματα στον Ορχομενό

Παραβίασε τις πόρτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενός κρεοπωλείου για να αρπάξει χρηματικά ποσά

Από μια περιοχή της Θήβας είχε προσαχθεί την Τετάρτη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ως ύποπτος για κλοπή ένας Έλληνας, αλλά στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι δεν είχε διαπράξει μόνο μία, αλλά τρεις και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά σε καταστήματα στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Όπως διαπιστώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο δράστης είχε παραβιάσει τις πόρτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενός κρεοπωλείου στην περιοχή του Ορχομενού, είχε αρπάξει χρηματικά ποσά από το εσωτερικό τους και είχε διαφύγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε. Στην κατοχή του και στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκαν και τα κλεμμένα χρήματα. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Φόρτωσαν κλεμμένα εξαρτήματα σε φορτηγό

Στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθησαν, το απόγευμα της Τετάρτης, τρεις Έλληνες οι οποίοι άρπαξαν εξαρτήματα γεωργικού ελκυστήρα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα από την αποθήκη ενός σπιτιού και τα φόρτωσαν στο Ι.Χ. φορτηγό του ενός. Το όχημα κατασχέθηκε και τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, καθώς προέκυψε από την έρευνα πως, νωρίτερα τα ξημερώματα, παραβίασε ένα κατάστημα από το οποίο έκλεψε 185 ευρώ. Το κλεμμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Γαστούνη από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού δυο Έλληνες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι ένα 24ωρο πριν είχαν μπει σε ένα μίνι μάρκετ και είχαν αρπάξει 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.




Ειδήσεις σήμερα:

Όλη η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου - «Δεν ξέρω πού έδιωξα την αμαξοστοιχία 62» μου είπε ο Σαμαράς

Ποιοι νέοι είναι δικαιούχοι για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Αναλυτικά παραδείγματα

Πώς η αισθησιακή σύζυγος του Ρώσου «σφαγέα» της Μαριούπολης πιάστηκε στη «φάκα» Ουκρανών χάκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr