Πέραμα: «Η μάνα της 6χρονης είδε τον Ιρακινό να βάζει χέρι στην κόρη της», υποστηρίζει η θεία της ανήλικης

Πέραμα: «Η μάνα της 6χρονης είδε τον Ιρακινό να βάζει χέρι στην κόρη της», υποστηρίζει η θεία της ανήλικης

Όπως λέει η θεία της 6χρονης, η μητέρας της ανήλικης είδε τον Ιρακινό να θωπεύει το κορίτσι στο πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και εμένε τα τελευταία χρόνια

pakistanos_plintirio_xr
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 43χρονου Ιρακινού ο οποίος φέρεται για περίπου ένα χρόνο να κακοποιούσε σεξουαλικά το 6χρονο κορίτσι από το Πέραμα.

Τελευταία φόρα που ο 43χρονος πλησίασε την ανήλικη ήταν το απόγευμα της Τρίτης στο πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και εμένε τα τελευταία χρόνια ο φερόμενος ως δράστης.

Δείτε φωτογραφίες από το πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο βίωνε τη φρίκη η 6χρονη:


perama-2
perama-1


Όπως λέει συγγενής της 6χρονης, στο συμβάν ήταν παρούσα και η μητέρα της η οποία είδε τον Ιρακινό να θωπεύει το κορίτσι.

«Ήταν εδώ στο μαγαζί όντως. Μιλάγαμε και με το παλικάρι γιατί τον ξέρω 5-6 χρόνια. Ήταν όλα μια χαρά, η μικρή είναι κολλημένη πάνω του γιατί του έχει πολλή αγάπη. Και όταν έφυγαν από εκεί γύρισε και μου είπε η ξαδέλφη μου ότι ο 'Άγγελος' ασέλγησε πάνω στο παιδί, ότι τη χούφτωσε. Η μάνα ήξερε ότι είναι μαζί, αφού έρχονταν συνέχεια εδώ με το παιδί. Η μητέρα εδώ ήταν την Τρίτη, δεν είχε φύγει. Η μητέρα συνεχίζει και μου λέει πως πιστεύει ότι όντως το έχει κάνει. Μου είπε ότι ήταν ξαπλωμένο το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά και να της βάλουν θερμόμετρο. Και ότι πήγε στην τουαλέτα και γυρνώντας από την τουαλέτα λέει ότι τον είδε να κάνει αυτή την πράξη», λέει η θεία της 6χρονης και αναφέρει πως μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά δεν έχει προκύψει βιασμός της ανήλικης.

Βίντεο από τις δηλώσεις της θείας της 6χρονης:

Σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων βίαζε την 6χρονη ο Ιρακινός στο Πέραμα
Κλείσιμο


«Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε ότι θα πάει να κάνει ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί. Τη ρώτησα τι έγινε και μου βεβαίωσε πως το παιδί δεν έχει πειραχτεί, δεν βρέθηκε υλικό από το άτομο που κατηγορείται».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο

Γάμοι ανηλίκων, εκτελέσεις και μετά «Σασμός» στο... TikTok

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης