Κερατσίνι: «Ακούγαμε συχνά καβγάδες» λένε οι γείτονες της 45χρονης που βίασε και μαχαίρωσε ο σύντροφός της

Κερατσίνι: «Ακούγαμε συχνά καβγάδες» λένε οι γείτονες της 45χρονης που βίασε και μαχαίρωσε ο σύντροφός της

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι μετά το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Τι λένε στο protothema.gr

kavgas_3
Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Σηστού, στο Κερατσίνι, από το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την 45χρονη γειτόνισσά τους που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού και επίθεσης με μαχαίρι από τον 43χρονο σύντροφό της.

Ωστόσο, όπως λένε, άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ένας τσακωμός θα έφτανε κοντά στο έγκλημα.

«Ακούγαμε καβγάδες από το διαμέρισμά της. Φωνές, τσακωμούς, σαν να κουβαλούσαν έπιπλα ακουγόταν. Δεν ξέραμε τι μπορεί να γίνεται», αναφέρει μια ηλικιωμένη που μένει στην ίδια πολυκατοικία με το ζευγάρι ενώ θυμάται ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από αρκετά χρόνια με θύμα την 45χρονη καταγγέλουσσα.

«Είχε γίνει πάλι και πλακώθηκαν στο ξύλο. Ήταν πριν από 16 χρόνια περίπου. Είχε γίνει ένας πολύ χοντρός καβγάς με το σύντροφο που είχε τότε η κοπέλα. Αλλά είχε γίνει χαμός τότε, πετούσαν τα πράγματα έξω, φώναζαν, σκοτώθηκαν. Τους είχε ακούσει όλη η γειτονιά», περιγράφει η ίδια.

Τι καταγγέλλει η γυναίκα

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ μετά τις 21:30 το βράδυ, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να μαλώνει μέσα στο διαμέρισμα τους επί της οδού Σηστού. Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει η 45χρονη, ο σύζυγός της την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και στη συνέχεια την έβρισε και την ξυλοκόπησε.

Ο 43χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τη γυναίκα στο λαιμό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η 45χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το θύμα φέρει εκδορές στο λαιμό ενώ σε βάρος του 43χρονου συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, βιασμό και ξυλοδαρμό.
IMG_20230329_122315

Ειδήσεις σήμερα:

Οι γέφυρες του Ρικάρντο Μοράντι: Στη Γένοβα γκρεμίστηκε, στα Σέρβια έκλεισε

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους - «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Λιάνης... όπως Μικρούτσικος: «Η Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης