Ηλιούπολη: Ξεσπά η οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή – «Είχε απειλήσει να τη σκοτώσει»

Ηλιούπολη: Ξεσπά η οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή – «Είχε απειλήσει να τη σκοτώσει»

Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τον περιγράφουν ως βίαιο που τη χτυπούσε επανειλημμένα και υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν και ο λόγος του διαζυγίου

proponitis
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πρώην αθλητριών του.

Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τον περιγράφουν ως βίαιο που την χτυπούσε επανειλημμένα και υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν και ο λόγος του διαζυγίου.

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της» τόνισαν μιλώντας στο Mega.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crfaxf88fg2p)


«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα την θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό», πρόσθεσαν.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (27/3).

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Η έρευνα για την δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν την σύλληψή του. Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση θα δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου ενώ σημαντική για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Ευχές Τσαβούσογλου για την 25η Μαρτίου - «Η Τουρκία τείνει χείρα συνεννόησης» λέει ο Δένδιας στο «ΘΕΜΑ»

Κουάντεν Μπέιλς: Από άγριο θύμα bullying σε ταινία με τον Κρις Χέμσγουορθ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης