Ζήστε την ευκολία της νέας, ψηφιακής ΚΡΗΤΙΚΟΣ ClubCard, με μια κίνηση από το κινητό σας!

Ζήστε την ευκολία της νέας, ψηφιακής ΚΡΗΤΙΚΟΣ ClubCard, με μια κίνηση από το κινητό σας!

Νέα ψηφιακή ΚΡΗΤΙΚΟΣ ClubCard, τώρα στο wallet του κινητού σας!

kritikos1_copy

Sponsored Content

Όταν ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το 1948 το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα είχε οραματιστεί τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου με προϊόντα αυθεντικά και ποιοτικά. Με την πάροδο του χρόνου εκείνο το παντοπωλείο έγινε μια αλυσίδα καταστημάτων που εξαπλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα με το όνομα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Δίνοντας έμφαση στις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής, τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιδιώκουν να γίνουν  ένας καθημερινός  καλύτερος τρόπος ζωής. Μπήκαν στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου, καινοτόμησαν λανσάροντας τη σειρά «Θησαυροί της Ελλάδας», και συνεχίζουν να βελτιώνουν την εμπειρία του καταναλωτή με προτάσεις και επιλογές προϊόντων, και πρωτοβουλίες εντός και εκτός καταστήματος.  Σε αυτή την κατεύθυνση, και πάντα με την ίδια πελατοκεντρική στόχευση, κάνουν τώρα το επόμενο βήμα.

BANNER_1360Χ764
Κλείσιμο

Η ψηφιακή  ClubCard τώρα στο wallet του κινητού μας

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ClubCard είναι μια κάρτα που προσφέρει προνόμια, οφέλη και φυσικά ευκολία και μπορούμε να την χρησιμοποιούμε κάθε φορά που πραγματοποιούμε τις αγορές μας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ και online στο e-shop. Πλέον, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ClubCard έγινε ψηφιακή και μάς προσφέρει νέες και διευρυμένες δυνατότητες, ενισχύοντας την καταναλωτική εμπειρία μας και απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε τα προνόμια μας. Μπορούμε είτε να μετατρέψουμε την ClubCard που ήδη έχουμε σε ψηφιακή, είτε να αποκτήσουμε τη νέα ψηφιακή κάρτα κατεβάζοντας την εφαρμογή  Google στο wallet smartphone.  Αρκούν μερικά απλά βήματα. 

BANNER_1360Χ764_2

Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις καθημερινές μας αγορές με ακόμα περισσότερη ευκολία.
• έχοντας την πάντα μαζί μας, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούμε στο διαδίκτυο
• με τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για τους πόντους μας από όπου κι αν βρισκόμαστε, απλά με ένα «κλικ» και
• αποφεύγοντας τη χρήση πλαστικού, προς όφελος του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την κάρτα, κερδίζουμε πόντους:
Για κάθε 2€ αγορών, κερδίζουμε 1 πόντο. Μόλις συμπληρώσουμε 500 πόντους κερδίζουμε 5€, τα οποία μπορούμε να εξαργυρώσουμε άμεσα.

Επίσης, μπορούμε να συγκεντρώσουμε extra πόντους από:
• Προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων.
• Κληρώσεις, διαγωνισμούς και άλλες ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούνται στα φυσικά καταστήματα και στο e-shop.

Μπορούμε να αποκτήσουμε την ψηφιακή ΚΡΗΤΙΚΟΣ ClubCard σήμερα, εύκολα και γρήγορα* μπαίνοντας στο https://kritikos-sm.gr/digital-cards/ και προσθέτοντας την ClubCard στο google wallet ή iOS wallet του κινητού μας.

*Εάν είστε ήδη μέλος μπορείτε να επιλέξετε την μετατροπή της φυσικής σας κάρτας σε ψηφιακή  στο https://kritikos-sm.gr/digital-cards για να απολαμβάνετε τις καθημερινές σας αγορές με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης