Νέα Σμύρνη: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Ζήτησαν προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους

viasmos
Την ερχόμενη Παρασκευή θα απολογηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της μαστροπείας της 14χρονης.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Για μαστροπεία και παιδική πορνογραφία διώκονται οι τρεις άνδρες

Υπενθυμίζεται ότι αντιμέτωποι με βαρύτατα αδικήματα είναι πλέον μετά τη ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε οι τρεις συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε στους τρεις άνδρες ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα εξής αδικήματα: Μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Κλείσιμο
Τρία άτομα συνελήφθησαν αφού άρπαξαν από ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα και εξέδιδαν 14χρονο κοριτσάκι το οποίο διέμενε στη συγκεκριμένη δομή.

Πρόκειται για υπόθεση που αποκάλυψε το protothema.gr και έρχεται στη δημοσιότητα λίγους μήνες μετά την υπόθεση Μίχου στον Κολωνό.

Η 14χρονη έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα με τη θέληση της και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Τελευταία φορά, που το παιδί έφυγε από το ίδρυμα ήταν από τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεφε στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας για να φύγει πάλι στις 8 το βράδυ χωρίς να επιστρέψει ποτέ.

Στις 6 χθες το απόγευμα, η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε απο μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι η μικρή έχει επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο «Ταχίρ», περίπου 30 ετών από την Ελευσίνα, και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός κατάφερε να μιλήσει με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως το πρωί της Δευτέρας, ήταν σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες με ένα εκ των οποίων ήταν για τρεις ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο.

Η επιμελήτρια, προσπάθησε μέσω της αδερφής της ανήλικης η οποία φιλοξενείται και αυτή στο ίδρυμα να την πείσει να επιστρέψει, όμως η μικρή είπε στην αδερφή της ότι έχει συμφωνήσει με τον «Ταχίρ» να εκδίδεται για 100 ευρώ με την προυπόθεση ότι θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση καθώς η μικρή τους είπε ότι έχει ραντεβού με τον «Ταχίρ» στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάνε στην Ελευσίνα όπου τον εντόπισαν στο αυτοκίνητο και του πέρασαν χειροπέδες.

Λίγο αργότερα και άλλα δύο άτομα ηλικίας 23 ετών που φέρεται να είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη, τραβώντας μάλιστα και βίντεο τα οποία παρέδωσαν στους αστυνομικούς, συνελήφθησαν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: «Τη φώναξε στο αυτοκίνητο για να σκοτωθούν όλοι μαζί» λέει η θεία των διδύμων από το Μελισσοχώρι

Οι σταθμάρχες της συμφοράς: Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στους προηγούμενους

Ο Μητσοτάκης απόψε στους «Πρωταγωνιστές»: Μάιο οι κάλπες, επαναδιαπραγμάτευση για τα τρένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης