Με τον δικό τους τρόπο, μια εκδήλωση οδύνης όπως την χαρακτηρίζουν, διαμαρτύρονται μέλη της οικολογικής οργάνωσης “SOSε τα δέντρα – Δίκτυο για Αστικό Πράσινο”, για τις κοπές των δέντρων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.
Οι οικολόγοι -οι οποίοι κάνουν λόγο για “έγκλημα”- άφησαν πλακάτ στους κορμούς των κομμένων δέντρων, τα οποία γράφουν “εδώ θα μπορούσε να ήταν ένα δέντρο”, ενώ επίσης έχουν κολλήσει φωτογραφίες με την εικόνα πριν από την κοπή τους.
Μάλιστα, κρέμασαν κι ένα μαύρο πανό το οποίο γράφει “τετέλεσται”, αναφερόμενοι στον... θάνατο του πρασίνου της πλατείας.
Από την πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας επεσήμανε πως τα δέντρα που κόπηκαν ήταν άρρωστα και ότι θα αντικατασταθούν με νέα και περισσότερα σε αριθμό.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.