Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 14 διαδηλωτών που κατηγορούνται ότι επιχείρησαν το πρωί, στη διάρκεια διαμαρτυρίας, να εμποδίσουν συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης να προβεί σε κοπή δέντρων, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της πόλης.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη», Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο του ΟΡΕΝ αστυνομικοί επιχείρησαν αρχικά να απομακρύνουν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο επιτρέποντας του, στη συνέχεια, να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και να παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό. Όταν, όμως, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε αστυνομικοί επιχείρησαν να προσαγάγουν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε να συνεργαστεί, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛΑΣ κυριολεκτικά να τον σύρουν μέχρι το περιπολικο.
Σύμφωνα με αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, τα δέντρα πρέπει να κοπούν γιατί είναι επικίνδυνα και άρρωστα.
Σε βάρος των 14 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία, με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο να αντιμεωπίζει επιπλέον κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την αυτόφωρη διαδικασία.
Δυασρέσκεια Ζέρβα
Κλείσιμο
Στο μεταξύ, τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η αστυνομική επιχείρηση, με τις προσαγωγές μελών οργανώσεων -μεταξύ των οποίων και του επικεφαλής του συνδυασμού «Οικολογία - Αλληλεγγύη» Μιχάλη Τρεμόπουλου- που διαμαρτύρονταν για τις παρεμβάσεις κοπής επικίνδυνων δέντρων είχε εκφράσει νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε επικοινωνία που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.