Ο πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας κατήγγειλε, με ανάρτησή του στο Facebook, κατήγγειλε τον ΟΣΕ για την παροχή άδειας, προκειμένου να κυκλοφορήσουν σήμερα εμπορικές αμαξοστοιχίες σε μη τηλεδιοικούμενα σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου παρά την εν εξελίξει απεργία.
«Χωρίς να έχει δοθεί καμία επιπλέον οδηγία ή διευκρίνιση, ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μερος του δικτύου» ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Γενιδούνιας.
Παράλληλα, έκανε γνωστό πως η απόπειρα αυτή απετράπη με παρέμβαση του Σωματείου των Μηχανοδηγών. «Η παρέμβαση του Σωματείου μας ήταν καταλυτική, το δρομολόγιο ακυρώθηκε» είπε χαρακτηριστικά.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»