Σκηνοθετώντας έναν εικονικό διάλογο με τον πατέρα του στον οποίο μεταφέρει το σχόλιό του για τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν από τα συναρμόδια υπουργεία για την στήριξη των οικογενειών των νεκρών και των τραυματιών από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο Γιάννης Αγγελάκας φτάνει στο σημείο να γράψει: «Αν το 'ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο». Και με το υπόλοιπο κείμενο της ανάρτησής του, ο Γιάννης Αγγελάκας επιχειρεί να αποδομήσει τα μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων που θυμάτων, καταλήγει όμως να δείχνει ευθέως ασέβεια στη μνήμη τους με τις φράσεις «θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας» και «...θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο».
Ο καλλιτέχνης αναφέρει στην ειρωνική ανάρτησή του:
«Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο.
Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας.
Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν.
Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».
Κλείσιμο
Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα...
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή