Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης δεν είχε νηφαλιότητα», καταγγέλλει δικηγόρος τραυματία

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης δεν είχε νηφαλιότητα», καταγγέλλει δικηγόρος τραυματία

«Δε μπορώ να καταλάβω ότι ευθύνεται μόνο η μορφωτική του παιδεία, πρέπει να είναι κάτι άλλο. Δεν έχει τη συνείδηση των πράξεών του»

mpartzokis_dikigoros
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο σταθμάρχης δεν είχε νηφαλιότητα», δήλωσε ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, Γιώργος Μπαρτζώκης.

Όπως ανέφερε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, με αφορμή τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που αποκάλυψε το protothema.gr, «επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες που μου ήρθαν από την αρχή, σύμφωνα με τις οποίες ο σταθμάρχης δεν είχε νηφαλιότητα και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Ο ίδιος εξηγήσε στη συνέχεια, πως το παραπάνω προκύπτει από τις αντιδράσεις του 59χρονου σταθμάρχη τη στιγμή του δυστυχήματος, όπως ακούγονται στα ηχητικά ντοκουμέντα. «Η έννοια "τράκα" στην Λάρισα λέγεται για τα απλά αυτοκίνητα. Δε μπορώ να καταλάβω ότι ευθύνεται μόνο η μορφωτική του παιδεία, πρέπει να είναι κάτι άλλο. Δεν έχει τη συνείδηση των πράξεών του».

Δήλωση ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα


Ο κ. Μπαρτζώκης επανέλαβε ότι προσωπικά έχει λάβει καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο σταθμάρχης πηγαινοερχονταν στη καφετέρια δίπλα από το σταθμαρχειο, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικα από τον συνήγορο υπεράσπισης του 59χρονου και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία για απουσία του σταθμάρχη την ώρα του δυστυχήματος.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για το αν ελέγχετε πειθαρχικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, μετά από δηλώσεις του σε ΜΜΕ, ο κ. Μπαρτζώκης το αρνήθηκε και τόνισε ότι δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νεκροί από τη σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών πάνω από τη Φλόριντα

«Παναγιά μου, το παιδί μου» - Συγκλονίζει ο πατέρας του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη για το πώς έμαθε για την τραγωδία

Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Σχίζας και η Κεφαλά - Τι είπε για τη φημολογούμενη απιστία της Παναγιώταρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης