Σταύρος Παντελίδης: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη

Σταύρος Παντελίδης: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη

Ο Σταύρος Παντελίδης έφυγε από τη ζωή το Σάββατο μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του

Pantelidis1
Στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Σταύρου Παντελίδη.

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, ο Σταύρος Παντελίδης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας ξανά στο πένθος την οικογένειά του.

Pantelidis
Pantelidis1
Pantelidis2


Ο ίδιος νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έδωσε μάχη για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο Κωνσταντίνος, η κηδεία του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

«Τρίτη 7/3 10:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Παντελίδη Σταύρου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και μετά θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας», είχε γράψει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Κλείσιμο
Ο γιος του Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για την κατάσταση υγείας του πατέρα του. «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε ξανά ανεβαίνοντας τη σκάλα του Air Force One

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία, αξιολογούν σήμερα ανακρίτρια Λάρισας και πραγματογνώμονες

Αποκλειστικά με θέμα την τραγωδία στα Τέμπη συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης