Παντελής Παντελίδης: Πέθανε ο πατέρας του

Παντελής Παντελίδης: Πέθανε ο πατέρας του

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ από τον Ιανουάριο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου

πατερας-παντελιδη
Ο πατέρας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, πέθανε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική από τον Ιανουάριο, ύστερα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Παντελίδη, γράφοντας: «Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο».

Ο Σταύρος Παντελίδης μπήκε στη ΜΕΘ του ΚΑΤ στα μέσα Ιανουαρίου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, που έπαθε στον ύπνο του. 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το μικρότερο παιδί της οικογένειας, είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες στο «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του:

«
Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά» είχε πει ο νεαρός τραγουδιστής.


Ειδήσεις σήμερα:


Έσπασαν τη τζαμαρία του καφέ στη Γλυφάδα και πέταξαν μέσα τον εκρηκτικό μηχανισμό - Δείτε εικόνες και βίντεο

Αποσύρεται ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος από την Επιτροπή του υπουργείου Υποδομών

Σκληρή μάχη δίνει ο 20χρονος που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης