Μεθώνη: Περιμένουν τη νεκροψία για τους Αμερικανούς - «Θα σε αγαπάμε», είχαν γράψει στην κόρη τους

Μεθώνη: Περιμένουν τη νεκροψία για τους Αμερικανούς - «Θα σε αγαπάμε», είχαν γράψει στην κόρη τους

Οι σοροί τους βρέθηκαν 40 μέρες μετά την εξαφάνισή τους - Το ΙΧ τους εντοπίστηκε σε χαράδρα 200 μέτρων στον Ταΰγετο

zeugari_methwni_xr
Σαράντα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των Αμερικανών,την Παρασκευή το πρωί , που είχε χαθεί τον Ιανουάριο από την περιοχή Ντάπια Μεθώνης , όπου κατοικούσαν. Η κόρη του ζευγαριού Τζουλιάνα Ρόμπινσον η οποία μένει μόνιμα στην Αμερική , από τις πρωτες μέρες της εξαφάνισής τους ήταν πεπεισμένη ότι οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει και είχε επισημάνει στις Αρχές να ψάξουν σε απόκρημνα μέρη.

Η αστυνομία μετά από έρευνες εντόπισε το αυτοκίνητο και τις δυο σορούς σε χαράδρα 200 μέτρων βάθους, στον Ταΰγετο, κοντά στην τοποθεσία «Πέντε Δρόμοι».Είχαν ξαναγίνει έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή, σε απόσταση περίπου 2 χιολιομέτρων. Η χθεσινή επιχείρηση ήταν εκείνη που οδήγησε στην εύρεση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τους άνδρες της πυροσβεστικής και οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν εκτός του αυτοκινήτου. Προφανώς από την πρόσκρουση του οχήματος στον γκρεμό , εκτινάχθηκαν έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν και να ανασύρουν πρώτα τη σορό της γυναίκας και στη συνέχεια τη σορό του άνδρα που βρισκόταν 80 μέτρα πιο μακριά από το σημείο που βρέθηκε η 80χρονη. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε μπρούμυτα ενώ στο άψυχο κορμί της υπάρχουν δαγκωματιές από άγρια ζώα.Η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει ακριβώς τον τρόπο και το χρόνο κατά τον οποίο έφυγε από τη ζωή το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα είχε οργανωθεί επιχείρηση για την αναζήτηση του ζευγαριού όπου συμμετείχαν και εθελοντές, ενώ έγιναν έρευνες και από ψηλά με χρήση drones. Το υλικό που συγκεντρώθηκε ελέγχθηκε προσεκτικά και εντοπίστηκε στο σημείο το μπλε αυτοκίνητο του ζευγαριού. Πυροσβέστες, αστυνομικοί και μέλη της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα αλλά και οι σοροί των δυο Αμερικανών.

Ο Ντέιβιντ και η Λουκρητία Ρόμπινσον ερωτεύθηκαν , αγαπήθηκαν μεταξύ τους , απέκτησαν μια κόρη, έζησαν μαζί και πέθαναν μαζί. Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους, όπου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης. Σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, η Julianna Robinso, η κόρη τους έχει ξεκινήσει να κινεί τις διαδικασίες για τη διαθήκη των γονιών της. Φίλος της οικογένειας είχε μιλήσει στο protothema.gr για την εξαφάνιση του ζευγαριού και είχε εκφράσει τους φόβους του για την τύχη τους αλλά και το σημείωμα που άφησαν για να το διαβάσει η κόρη τους, πάνω στο τραπέζι του σπιτιού, πριν εξαφανιστούν.

Κλείσιμο
«Ανησυχώ για την τύχη των δύο αγαπημένων φίλων μου. Ο Ντέιβιντ και η Λουκρητία είναι από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια που έχω δει ποτέ, γεμάτοι όρεξη για ζωή. Τους θαύμαζα γιατί παρά τη προχωρημένη τους ηλικία, άφηναν ζωντανή τη φαντασία τους έκαναν διάφορα πράγματα μαζί. Όταν όμως η Λουκρητία παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της, την έκανε να λυγίσει ψυχολογικά και την ίδια και τον άντρα της. Παρουσίασε κινητικά προβλήματα η γυναίκα και είχε και άνοια. Θέλω να σας πω, ότι η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι όπου οι δύο γονείς απευθύνονταν προς την κόρη τους. Στο σημείωμα έγραφαν: «Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στεναχωριέσαι...''».

Η κόρη του ζευγαριού, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν πεποισμένη ότι οι γονείς της είχαν βάλει τέλος στη ζωή της , επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό.

«Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ» έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του ζευγαριού.

Ειδήσεις σήμερα

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Πώς ο σταθμάρχης «έχασε» τα τρένα για 16 λεπτά

Τουρκία: Εκλογικό δώρο στον Ερντογάν η διάσπαση της «συμμαχίας των 6» της αντιπολίτευσης

Market pass: «Τρέχουν» οι πληρωμές για 2,3 εκατομμύρια δικαιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης