Τραγωδία στα Τέμπη - Προφυλλίδης: «Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί» λέει μέλος της Ειδικής Επιτροπής

Τραγωδία στα Τέμπη - Προφυλλίδης: «Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί» λέει μέλος της Ειδικής Επιτροπής

«Εγώ βλέπω στις ενστάσεις των κομμάτων την ίδια αγωνία που έχω κι εγώ, δηλαδή να αποκαλυφθεί η αλήθεια» τονίζει

vasilis-profyllidis-
Για την τραγωδία στα Τέμπη και τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τη διερεύνηση και ανάδειξη των συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, μίλησε ο Καθηγητής της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μέλος της ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βασίλης Προφυλλίδης.

Ο κ. Προφυλλίδης, μιλώντας στο OPEN, διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί το πλαίσιο των ερευνών της Ειδικής Επιτροπής, ωστόσο, τόνισε πως «θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο αντικειμενικότητας και επιστημονικής αλήθειας. Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί», επισημαίνοντας ότι «η διαχείριση του όλου ζητήματος που οδήγησε στο τραγικό και αναπάντεχο αυτό συμβάν έγινε με τεχνικές της δεκαετίας του '50 και του '60».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqwybp31lg1t)

Επίσης, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των κομμάτων για τα μέλη της Επιτροπής, δήλωσε πως εκείνος κρατά το θετικό της υπόθεσης και τόνισε ότι «εγώ βλέπω στις ενστάσεις των κομμάτων την ίδια αγωνία που έχω κι εγώ. Να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων - Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ιφιγένειας: Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη

Τραγωδία στα Τέμπη: Αποκαλυπτικό έγγραφο για τα τρένα - Εγκατέστησαν ραδιοεπικοινωνία μεταξύ συρμών και σταθμών, αλλά... δεν λειτουργεί

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Ο μηχανοδηγός είχε ζητήσει το δρομολόγιο για να δει τις κόρες του στη Θεσσαλονίκη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης