Η 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα είναι άλλο ένα νέο κορίτσι που έχει ταυτοποιηθεί ότι είναι ανάμεσα στα θύματα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με τον δικηγόρο της οικογένειάς της να αποκαλύπτει ότι μαζί της το μοιραίο βράδυ της Τρίτης ήταν ο αρραβωνιαστικός της.
Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 23χρονης, η Ιφιγένεια, η οποία σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων, επέστρεφε με τον αρραβωνιαστικό της στα Γιαννιτσά από όπου καταγόταν.
Η άτυχη κοπέλα καθόταν στο τρίτο βαγόνι στη θέση 67 δίπλα στο παράθυρο, είπε ο δικηγόρος στον Alpha, προσθέτοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μίτσκα ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό.
Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα