Όλα έτοιμα στην Πάτρα για το τριήμερο του Καρναβαλιού, με την πόλη να έχει ήδη υποδεχτεί πλήθος επισκεπτών για την ξεχωριστή γιορτή.
Το βράδυ της Παρασκευής τα άρματα του δήμου, που κατασκευάζει κάθε χρόνο το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, δίνοντας μια καλή πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν το τριήμερο.
Κλείσιμο
Η θεματική των φετινών αρμάτων του Δήμου είναι επηρεασμένη από χαρούμενα καρναβαλικά θέματα αλλά και από αντιπολεμικά μηνύματα για την ειρήνη, θέματα σατιρικά για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, ενώ δεν θα λείψουν και οι κωμικές αναφορές στην πραγματικότητα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των ανθρώπων μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά στην περιπέτεια της πανδημίας.
Για τις 21:30 προγραμματίζεται στην πλατεία Γεωργίου Α' η συναυλία του πολύ αγαπητού στην Ελλάδα Γκόραν Μπρέγκοβιτς με το συγκρότημά του The Wedding and Funeral Band.
Και, βέβαια, στην πόλη του εξακολουθούν να καταφτάνουν επισκέπτες -πολλοί από αυτούς νέοι- για τη γιορτή. Φέτος οι αφίξεις αναμένεται να είναι αυξημένες κατά 20% σε σχέση με το 2019.
Η Sonos επανασυστήνει τον οικιακό ήχο με τα Era 300 και Era 100 που χάρη στην τεχνολογία αιχμής και το λειτουργικό design τους εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία ακρόασης.
Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον κλιματισμό με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης – Πώς να κάνουμε τη σωστή επιλογή για τον χώρο μας και παράλληλα να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα.
Με τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και ανθεκτικότητας, η σειρά Färden της Fjällräven είναι φτιαγμένη για να αντέχει, ώστε εμείς να εστιάσουμε σε αυτό που πραγματικά μετρά: την εμπειρία του ταξιδιού