ΕΟΦ: Ανακοίνωσε την ανάκληση αντισηπτικών προϊόντων
Πρόκειται για αντισηπτικά σπρέι, τζελ και μαντηλάκια, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις
Την ανάκληση αντισηπτικών προϊόντων από την αγορά, τα οποία κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων σε ισχύ, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ. Πρόκειται γιααντισηπτικά σπρέι, τζελ και μαντηλάκια.
Η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ για τα σπρέι και τζελ, αναφέρει πως ο Οργανισμός αποφασίζει «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων προϊόντων EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure, δεδομένου ότι τα προϊόντα κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων εν ισχύ. Η εταιρεία EUROLAMP A.B.E.E. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί τα προϊόντα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά άμεσα».
Η σχετική ανακοίνωση για τα μαντηλάκια, αναφέρει πως ο ΕΟΦ αποφασίζει «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου προϊόντος Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί χωρίς να έχει άδεια διάθεσης εν ισχύ. Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ – ΒΟΡΔΑΚΗ Ο.Ε. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το προϊόν οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά άμεσα. Τα σχετικά παραστατικά τίθενται υπόψη του ΕΟΦ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας