Και οι δύο στις αναρτήσεις τους αποκαλύπτουν ότι αποκαλούσαν τον Κωνσταντίνο ως «απαπά».
Τόσο η Ολυμπία όσο και ο Αχιλλές, δύο από τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, συνοδεύουν τις αναρτήσεις τους για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο με άγνωστες φωτογραφίες του.
«Στον αγαπημένο μου απαπά, για πάντα στην καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.