Δολοφονία με θύμα έναν 34χρονο Αλβανό και δράστη έναν 33χρονο Έλληνα σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Δευτέρα (20/2) στη Μύκονο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δολοφονία έγινε στις 6 το πρωί σε ένα μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 33χρονος Έλληνας είχε τσακωθεί νωρίτερα με τον 34χρονο Αλβανό για μια γυναίκα.
Αφορμή φέρεται να αποτέλεσε η κίνηση του Αλβανού να ενοχλήσει τη γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες ήταν στην παρέα του 33χρονου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μετά τον καβγά ο 33χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο.
Ο 33χρονος Έλληνας ο οποίος έχει συλληφθει, ήταν σε κακή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και έχει ηδη δεχθεί την επίσκεψη της δικηγόρου του, της κυρίας Έλενας Καρύγιαννη.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.