Κατάρ-gate: Ο «δικηγόρος του διαβόλου» Σβεν Μαρί ξανά κατά Παντσέρι: «Κατηγορεί την Καϊλή για να βγει από τη φυλακή»

Κατάρ-gate: Ο «δικηγόρος του διαβόλου» Σβεν Μαρί ξανά κατά Παντσέρι: «Κατηγορεί την Καϊλή για να βγει από τη φυλακή»

«Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της» δήλωσε για την Εύα Καϊλή ο δικηγόρος της - Άσκησε έφεση την Παρασκευή

sven-mary-kaili87
«Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό»... Με αυτά τα λόγια τοποθετείται για τη στάση του Αντόνιο Παντσέρι, φερόμενου ως εγκεφάλου του σκανδάλου του Κατάρ-gate, που συνεργάστηκε με τις βελγικές Αρχές, δίνοντας ονόματα και στοιχεία, ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί.

Ο «δικηγόρος του διαβόλου», όπως τον έχουν χαρακτηρίζει διεθνή ΜΜΕ, μιλώντας στον Alhpa, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην έφεση που κατέθεσε η πελάτισσά του την Παρασκευή.

Επέμεινε ότι η Εύα Καϊλή δεν πρέπει, πλέον, να κρατείται, ενώ στράφηκε ξανά κατά του Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίο χαρακτήρισε «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης».

«Η μάχη συνεχίζεται», είπε ο Σβεν Μαρί, και συμπλήρωσε: «Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό. Ο Παντσέρι με τα ψέματά του έχει γίνει η αιτία για να είναι στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Προτού γίνει πληροφοριοδότης, όλα όσα έλεγε θεωρούνταν ψέματα. Τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή, θεωρείται αξιόπιστος».


«Ο Παντσέρι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και αναξιόπιστος», υποστήριξε ακόμη ο δικηγόρος.

«Ο Παντσέρι είναι ένας απλός προδότης, που το μόνο που θέλει είναι να σώσει τον εαυτό του κατηγορώντας άλλους, και στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, προκειμένου ο ίδιος -που είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης- να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», δήλωσε δε ο Σβεν Μαρί.

Κλείσιμο
«Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της», κατέληξε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.

Ειδήσεις σήμερα

Κόντρα Πολάκη - Κουμουνδούρου: Ρίχνει τους τόνους ο Πολάκης για το ψηφοδέλτιο στην Κρήτη - Το παρασκήνιο

Ο Γκιννής 2ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι! - Δείτε βίντεο

Μωυσής Ελισάφ: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του δημάρχου Ιωαννιτών - Η τελευταία στάση έξω από το δημαρχείο Ιωαννίνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης