Πατέρας Καρολάιν: Είμαι αποφασισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μη δει ποτέ τη Λυδία από κοντά

Πατέρας Καρολάιν: Είμαι αποφασισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μη δει ποτέ τη Λυδία από κοντά

Χαρακτήρισε τη δολοφονία της κόρης του, ενώ κοιμόταν δίπλα στο παιδί της, ένα εξαιρετικά ειδεχθές και σοκαριστικό έγκλημα

karolain1
Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς σε συνέντευξή του περιέγραψε τη νέα ζωή της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες και έστειλε μηνύματα τόσο στον συζυγοκτόνο πιλότο όσο και στους γονείς του, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της κόρης του, στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της Καρολάιν χαρακτήρισε «ειδεχθές» και «σοκαριστικό» το έγκλημα και τόνισε ότι σε ανάλογη περίπτωση, στη Βρετανία, ο δράστης θα περνούσε την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. «Στη Βρετανία, αν κάποιος καταδικαστεί για ένα τόσο σοκαριστικό έγκλημα του επιβάλλεται αυτό που λέμε "ταρίφα ολόκληρης ζωής". Αυτό σημαίνει πως θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή χωρίς καμία πιθανότητα αναστολής. Θα χαρακτήριζα τη δολοφονία της κόρης μου, ενώ κοιμόταν δίπλα στο παιδί της, ένα εξαιρετικά ειδεχθές και σοκαριστικό έγκλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, δεν περιμένει «συγγνώμη» από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς «για το μόνο πράγμα που λυπάται είναι που τον έπιασαν». Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν ότι οι γονείς του τον επισκέφτηκαν στη φυλακή και του έδειξαν φωτογραφίες της Λυδίας, είπε: «Σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μην δει ποτέ τη Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε την μητέρα της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqi7g9zghs89)


Σε ερώτηση πώς σκοπεύει να αποκαλύψει στη Λυδία την αλήθεια όταν θα είναι έτοιμη ηλικιακά να καταλάβει τι συνέβη στη μητέρα της υπογράμμισε ότι: «Πώς θα την τον συστήσω; "Αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός αλλά στην πραγματικότητα είναι μια θρασύδειλη νυφίτσα. Η μαμά σου ήταν μία επαγγελματίας kick boxer και εκείνος έπρεπε να περιμένει να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί". Δεν είναι το είδος του ανθρώπου που ένα μικρό κορίτσι θα ήταν περήφανο να αποκαλεί πατέρα. Καμία σχέση με τη μητέρα της που περπατούσε μαζί μου χέρι - χέρι στο χωριό και όταν συναντούσε έναν συμμαθητή της κοίταζε τον ψηλό άνδρα δίπλα της και έλεγε στον φίλο της "γεια σου, αυτός είναι ο μπαμπάς μου". Αυτό πάντα με έκανε να ψηλώνω από περηφάνια», συμπλήρωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Κλείσιμο
Παράλληλα, περιέγραψε τη ζωή της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες και ανέφερε πως λέει την θεία της «μαμά». «Ο μικρός μου θησαυρός έχει ενσωματωθεί στην αγαπημένη οικογένεια της αδελφής της μητέρας της. Όπως και τα ξαδέλφια της αποκαλεί τη θεία της "μαμά". Και τα ξαδελφάκια της την αντιμετωπίζουν σαν να είναι η μικρή τους αδελφή. Είναι 2,5 ετών και δεν έχει ιδέα τι σημαίνει θάνατος. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναρωτηθεί γιατί δεν μοιάζει με τα αδελφάκια της. Έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και σγουρά καστανά μαλλιά σε αντίθεση με τα ολόισια μαύρα μαλλάκια των αδελφών της. Είναι μεγάλη ανησυχία μου για το τι θα της πω, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη ευαισθησία. Δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει βιαστικά».

«Μια μέρα ελπίζω να της πω ιστορίες για τη μητέρα της, για τις περιπέτειές της, για τα ευρωπαϊκά της ταξίδια, για τις καταδύσεις, το kick boxing, το κανό, τους προσκόπους και τους μαραθωνίους που έτρεχε. Ελπίζω να της δείξω φωτογραφίες της μητέρας της, από τα παιδικά της χρόνια με την ομοιότητά τους να είναι εντυπωσιακή. Θα της πω πως κάθε χρόνο η μαμά της κρατούσε με υπερηφάνεια την σημαία στην παρέλαση γιατί πάντα αρίστευε στο σχολείο. Θα της πω πως η μητέρα της ξεχώριζε για την αγάπη της στα ζώα και ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα παιδιά της ηλικίας της. Πιστεύετε πως όλα αυτά που είναι δικαιωματικά η κληρονομιά της θα πρέπει να δοθούν σε αυτούς τους δύο που θέλουν να πάρουν την επιμέλεια της Λυδίας για τους δικούς τους εγωιστικούς λόγους; Αυτό είναι κάτι που δεν θα το επιτρέψω ποτέ» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέες ρυθμίσεις στην εφορία από 36 έως 120 δόσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Γάζι Ηρακλείου - Τρεις τραυματίες

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μιλούν για όσα βίωσαν στην Τουρκία: «Μας συγκλόνισαν οι φωνές των θαμμένων ζωντανών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης