Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Γάζι Ηρακλείου - Τρεις τραυματίες

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Γάζι Ηρακλείου - Τρεις τραυματίες

Καταζητούμενος άνοιξε πυρ και ανταπέδωσαν οι αστυνομικοί - Τραυματίστηκε ένας άνδρας της ΟΠΚΕ, ένας πολίτης και ο καταζητούμενος που συνελήφθη

irakleio-kritis
Περιστατικό με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του Cretalive, όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο αστυνομικών παρακολουθούσαν 35χρονο καταζητούμενο που βρίσκονταν σε τζιπ. Όταν επιχείρησαν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν, εκείνος επιχείρησε να διαφύγει. Έτσι, ξεκίνησε καταδίωξη, με τον 35χρονο να βγάζει όπλο και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.

gazi1
gazi6


Οι τελευταίοι φέρονται να ανταπέδωσαν τα πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ, ο οποίος και συνελήφθη και ένας άνδρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.

gazi-pirovolismoi
gazi-pirovolismoi2


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό, καθώς επίσης και αστυνομικές δυνάμεις.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η Αστυνομία αναφέρει: «Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπος στο Ηράκλεο Κρήτης, διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».


Φωτογραφίες:
Cretapost - Creta24


Ειδήσεις σήμερα:

«Μας συγκλόνισαν οι φωνές των θαμμένων ζωντανών» - Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μίλησαν για όσα βίωσαν

Tέλος στα ΙΧ με βενζίνη και diesel από το 2035, ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

«Ο γιος μου το έκανε» λέει γυναίκα για την αρπαγή της 12χρονης στα Πατήσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης